Тренировки с Веско

Защо да се насочим към тренировките на Веско

Много хора посещават фитнеса, за да отслабнат, да изградят мускули и да оформят тялото си. Освен за постигането на тези цели обаче тренирането има множество ползи за поддържането на добро здравословно и психологическо състояние.

Добре познат факт е, че трениращите хора рядко страдат от депресия, безпокойство и стрес.

За кого са подходящи тези упражненията?

Тренировките с Веско са подходящи за хора във всички възрасти. Редовните упражнеия са много важни за поддържане на мускулните функции и силата, особено при по-възрастните. Освен това, те подпомагат изграждането на костна плътност при по-младите и предотвратяват настъпване на остеопороза в по-късен етап от живота.

С възрастта хората често губят мускулна маса, което може да доведе до травми или трайни увреждания. Ако не вдигате тежести редовно, годишно ще губите около 1% от силата на мускулите си.

Ползите от тренировките с Веско

Фитнес тренировките играят основна роля в изграждането и поддържането на силни мускули и здрави кости. Упражнения като вдигане на тежести, съчетани с подходящ хранителен режим, стимулират изграждането на мускулите.

Как упражненията въздействат на организма?

Физическите упражнения засилват честотата на дишането и по този начин естествено карат тялото да изхвърля повече въглероден двуокис. Освен това тренировките подобряват метаболизма, което означава, че се изгарят повече калории, а това респективно е свързано с намаляване или съответно поддържане на добро тегло.
Наред с това повишаването на телесната температура с изпълнението на упражненията и последващото нормализиране, се смята за причини за подобряване на съня.


Видео уроците ще се покажат тук щом се абонирате.